FONTOSABB PROJEKTJEINK

Lakásfelújítás, Ingatlanfejlesztés

2018-tól a cégünk tevékenységikörét teljes belsőépítészeti munkanemekkel bővítette. Ide értve a festés, burkolás, nyílászárók beépítése, villanyszerelés, gépészet. Így már nem csak részfeladatokat vagyunk képesk ellátni, hanem komplett belső átalakításokat (bővítéseket), felújításokat, korszerűsítéseket. Munkáink között számos családiház, belvárosi lakás, iroda és még egy idősek otthona is szerepel. 

Lakásfelújítás Belváros

Szárazépítés kivitelezés

Napjainktól 2015-ig

Pietling

Szociális bérlakások (társasház) 2018-19 tél

Friedolfing

Salzach Klinik 2018 ősz

Németország/Burghausen

Johanes-Hess Schule

Belső felújítás, átépítés 2017-18 I.II ütem

CityGate Irodaház

A volt Nokia székház átalakítása

A Nokia a Corvin 4 irodakomlexumba való költözése után a Belváros kapujában álló, a magaidejében az egyik legkorszerűbb épületnek számító CityGate, a mai idő követelményeinek nem minden tekintetben felelt meg. Így nem volt más hátra minthogy kíméletlen ráncfelvarráson essen át.
Az Or-Ka alvállalkozójaként számtalan más száraz-építő csapattal kezelésbe vettük az "öreglányt", hogy újra méltó ékköve legyen a belvárosi irodák egyikének. Ezzel kellemes környezetet adva a sokszor éjszakákba nyúló meetingeknek, hétvégi irodai munkáknak, a közösségi terekben való beszélgetésekhez, kávézásokhoz. Remélem mindenki megelégedésére, jó munkát végeztünk! :)

Budapest HILTON

2es ütem. Dél-keleti szárny felújítása

A Danubius Hotels Group ikonikus szállodáját összesen tízmilliárd forintból varázsolják újjá, a most lezárult etap 3,5 milliárdba került. A beruházás első ütemében kialakították többek között a fogadóteret, és a Budai Várhegy sziklájába süllyesztett panorámaliftet. Mára a meglévő szobák kétharmada is teljesen új arculatot kapott, azaz a 322-ból 229, most pedig elkészült a bál- és konferencia rész. Az ötcsillagos Hilton felújítása 2015 óta zajlik, és várhatóan jövő év áprilisáig még eltart. A legutóbb felújított lakosztályok esetében többször falakat bontottak el és újakat építettek, így jött létre például a 68 négyzetméteres King Loft Suite, a 70 nm-es King Danube River Suite, és az 55 nm-es King Junior Danube Suite. Utóbbiak az épület sarkában vannak, a Dunát és a Mátyás templomot is látni az ablakaikból. Az ötcsillagos Hiltonban egyébként van 125 négyzetméteres, már megújított lakosztály is.

A megújult Bálterem 510 négyzetméteres, 600 fő is elfér benne, és mindennel felszerelték, amire csak manapság egy rendezvényen szükség lehet. Ugyanakkor megmaradtak a korábbi márvány faldíszek, míg a faragott falaknak sötétebb lett az árnyalata. Több apró részletet, kiegészítőt, például a bálterem kilenc lámpáját is hazai iparművészek készítették. A Bálterem mellett három egybenyitható (Endre, Béla, Levente), egy önálló (Gizella) konferenciaterem, illetve további négy Boardroom újult meg. 

Don Bosco Katoliskus általános iskola bővítés, Tornaterem építése

Az iskola régi tornaterme elbontásra került, melynek helyébe egy új korszerű épületszárny lett építve. Ebben az épületrészben kialakításra került 6 tanterem, 2 kis tornaterem, és természetesen egy nagy tornaterem.

Vállalásunkba tartozott:

  • a tornaterem tetőszerkezeti tartók közti felület gipszkartonburkolása, 
  • a belső válaszfalak szerelése, dobozolások. 
  • a toraterem akusztikus parafa falburkolatának készítése, 
  • üvegtégla falazat készítése, 
  • homlokzati hőszigetelés, színezés.
  • estrichelés

MTK Stadion

Öltözők, zuhanyzók vizes blokkok kiépítése, álmennyezet szerelés

Sky2 folyosó és VIP büfé falak és álmennyezet szerelése

Anker palota

Belső átalakítás.
Társasház elsőemeleti lakásaiból, 18 luxus szintű apartmanok kialakítása. 
Gipszkarton válaszfalak, előtétfalak, álmennyezet, álpadló.

Corvin 4.

Nokia székház

Gipszkartonozás.
1. mag aula függönyfal szerelése

Értékesítés alatt

© 2016 HuMa-Fix Bau Kft. Magasépítési Vállalkozás 1111 Budapest Irinyi József utca 47   (HU 0630/897-71-06                                                                                      CsM Trockenbau GbR.81379 München, Machtlfinger Str.26 3.OG B5  (DE)
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el